Teater DHMJ spelar Jonathan i Västerås

Finns nu en chans att se Teater DHMJs uppsättning av Mattias Brunns Jonathan på 4:e teatern i Västerås torsdag 24:e November. Jag fick aldrig se den men har hört så mycket bra.  Trogen dina seder ska spelas nästa år på Midgårdsskolan i Umeå och på Eric Ruuths Kulturhus i Höganäs. Hisingens kulturskola slår till med Bye Bye baby av Åsa Lindholm, Hyenor av Anders Duus och Best in Show av Gertrud Larsson. Hyenor är med i Den Unge Scenen 2017, Norges version av Länk.

Teater 16, gruppen i Ljungby som startade 2014 med tio elever och en Länk uppsättning, har nyligen fått tre miljoner av arvsfonden för bygga upp ett kulturhus för unga i Ljungby!!! Vilket bedrift!!! Grattis!!!

Åttio-sju personer sökte de 20 platser på magistersutbildningen i tillämpad teater som startar i januari på Stockholms Universitet i samarbete med Riksteatern – Länk. En enorm tycker vi!

Sedan var jag nyss i Norge för att planera en ”länk summer camp” för augusti 2018 tillsammans med våra kolleger från Finland och Norge. Mycket skoj på gång! Skriv till mig med alla er Länk nyheter så håller vi bloggen varm till nästa Länk.